Het rundsvlees
Runderen die grazen in de vette Polders

Door rechtstreeks samen te werken met lokale boeren en hoevewinkels over heel West-Vlaanderen wil Polderbeef via het korte keten verhaal uitstekend kwaliteitsrundsvlees aanbieden afkomstig uit de Polders, dit alles aan scherpe prijzen. Woon je tever van een afhaalpunt.. geen nood, we leveren ook aan huis! Bestellingen vanaf 150 euro worden gratis naar huis geleverd in west en oost vlaanderen.

Rijk aan ijzer en omega 3 vetten

Polderbeef kiest ervoor om enkel volwassen vrouwelijke runderen te slachten afkomstig uit de vette polderweiden, één van de beste weiden van West-Europa. Grassen uit de Polders geven namelijk een bijzondere smaak en donkerrode kleur aan het vlees, rijk aan ijzer en vol omega 3 vetten.

Slachting en rijping

Met veel respect en zorg wordt elk rund door Polderbeef rechtstreeks van bij de landbouwer naar het slachthuis gebracht. Het slachten van de runderen gebeurt in een lokaal gelegen slachthuis in West-Vlaanderen waarna gedurende een periode van een 10-tal dagen het vlees een natuurlijke rijping ondergaat in een afzonderlijke koelcel. Dit zorgt ervoor dat elk stukje rundsvlees mals is met een intense volle smaak.

Elk stukje vlees, een unieke smaak.

Op een unieke manier brengt Polderbeef de aparte smaak van de natuur rechtstreeks op je bord.

  • Uitsluitend vrouwelijke runderen die in alle comfort en rust opgroeien
  • Met zorg en respect van bij de boer tot in een lokale slachthuis
  • Natuurlijke en rustige rijping gedurende een 10-tal dagen
  • Garantie op mals rundsvlees met fijne vleesstructuur & intense smaak
  • Vers rundsvlees rijk aan ijzer en omega 3 vetten
Vacuüm verpakt zoals je het wenst.

Polderbeef biedt een ruime keuze aan verschillende soorten rundsvlees, versneden en vacuüm verpakt volgens strenge eisen en volledig naar wens van de klant. Elk stukje vlees bevat waardevolle voedingsstoffen en een unieke smaak: steak 1e of 2e keus, filet mignon, rosbief, rib eye, filet pur, stoofvlees, rundsgehakt, soepvlees, rundstong, enz. Daarnaast  biedt polderbeef  je ook de mogelijkheid om vlees te bestellen van andere runderrassen.. holstein.. simmental.. black angus.. hereford.. west vlaams rood.. 

Bestel online, betaal en haal het af bij jou in de buurt!

Bekijk het aanbod rundsvlees. Maar liefst 23 soorten van polderbeef zijn verkrijgbaar en kan je online bestellen, betalen en afhalen bij de boer of hoevewinkel in je buurt.  Daarnaast bieden wij u ook verscheidene produkten aan van andere runderrassen en van lamsvlees.