Korte keten

Ons korte keten verhaal zorgt ervoor dat het rundsvlees van bij de landbouwer rechtstreeks verhandeld wordt via hoevewinkels en landbouwers en heel snel bij de consument belandt. Dit concept versterken wij door vers rundsvlees online te koop aan te bieden en op de gewenste datum af te halen in het geselecteerde afhaalpunt in je buurt.

Rechtstreeks van bij de boer op bord

Via de West-Vlaamse boeren worden vrouwelijke runderen gekweekt op de vette polderweiden, geslacht, natuurlijk gerijpt en rechtstreeks verhandeld aan de consument. Elk stukje vlees wordt door Polderbeef zorgvuldig gesneden, gewogen en vacuüm verpakt zoals jij het wenst en automatisch afgeleverd bij het gekozen afhaalpunt.

Stimulans voor de lokale economie

Polderbeef wil de lokale economie in West-Vlaanderen en omgeving uitbouwen met een  netwerk van lokale handelaars door de rechtstreekse verdeling van kwaliteitsrundsvlees. Polderbeef wil vernieuwend en duurzaam werken samen met landbouwers en hoevewinkels, elk binnen hun eigen mogelijkheden.
Onze doelstellingen zijn:

  • Landbouwers en hoevewinkels te motiveren om mee de schouders onder Polderbeef te zetten.
  • Bevorderen en verbeteren van kanalen om via de korte keten (eigen) kwaliteitsrundsvlees rechtstreeks te verkopen op een eenvoudige en efficiënte manier.
  • Promoten van het merk Polderbeef, kwalitatief rundsvlees van eigen bodem.
  • Streven naar de realisatie van een netwerk binnen de korte Keten.  
Heerlijk rundsvlees aan eerlijke prijzen

Het aanbod bestaat uit meer dan 20 soorten rundsvlees die via het online platform van Polderbeef kunnen worden besteld en betaald. Snel, eenvoudig en efficiënt!